maanantai 19. huhtikuuta 2010

Talkoon tuloksia ja ym.


Tämä on pieni ns. välihuone,josta tulee jonkinlainen luku-,peli -,kahvihuone,koska ehjää seinää on niin vähän,ettei siihen mahdu varsinaista makuuhuonetta.

Toisaalta sen läpi on mukava kulkea toisiin huoneisiin. Huoneessa on ollut kukkakauppa,kampaamo ja jossain vaiheessa kemikaliokin. Liiketoiminnan loputtua se oli talon lapsenlapsen vapaassa käytössä mm. punttisalina.Siitä toiminnasta on vieläkin jäljellä pönttöuunin koristeet...

Uutta keittötä odotan tosissani!Kuvassa on jääkaappi paikoillaan.Valmiina on myös astianpesukone.Hella ja tiskipöytä pitää ostaa,niin pääsisi touhuamaan sinne.Keittiö on ollut haasteellinen suunniteltava,koska eipä siinäkään juuri ehjää seinää ole.Toisaalta on ollut selkeät rajat,joihin on mahduttava. Lattian väri on mielestäni kaunis! Ikkunaprojektit jäävät kesälle.





Eteisestä tulevaan ns.saliin oleva ovi. Väri on kermanvalkoinen.Enempi kerma.Nyt maalataan kaikki ovet sillä ja jos jollain on tulevina vuosina inspiraatiota,nin saa koristella peiliovet makunsa mukaan!

Toinen pönttöuuni on tulevasta alakerran makuuhuoneesta.Ei ole onneksi koristeltu.


Näkymä ns. kulmahuoneen eli tulevan makuuhuoneen ikkunasta.Mies on yrittänyt saada jotakuta innostumaan kulmassa sijaitsevan talon kunnostamisesta.Eipä ole kukaan halunnut siitä omaa Hullunkauppaa ja yläkerrassa kyllä asutaankin.










tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kaikkea sitä kertyy




S,sulla ei oo varmaan näin ruosteista pääläriä kuin Miehellä?

Karuselli työleirillä


Viikonloppuna oli talkookaruselli pyörimässä Hullunkaupalla . 13 toooosi kilttiä ihmistä uhrasi vapaa-aikaansa saadakseen rehkiä fyysisesti,kuullakseen iltaa kohden aina vain huonompaa huumoria ja syödäkseen tasaisin väliajoin. KIITOS kaikille!
Tästä keskihuoneesta on tarkoitus tulla olohuone,jossa syödään.Kulkee myös nimellä kenkäkauppa,joka siinä toimi 60v.
Suurin yllätys ja jännitys liittyi kulmahuoneeseen.Siinä oli vielä aamulla aikamoinen romupesä,hyllyt seinällä ja ikkuna peitetty.Ja siitä tuli kaunis ja valoisa huone!Kuinka kaunis tuleekaan,kun saa maalia yllensä.
Talkoolainen A. pesee lattiaa,kun samaan aikaan Mies haahuilee pihalla.Osan kuvioista on ottanut talkoolainen C,joten on kerrankin Miehestäkin kuvaa.


Piilossa olleet ikkuna ja ovi.Ovea ei oteta käyttöön,koska toisella puolella on saunan pukuhuone.
Tehokaksikko A ja A paneloivat ns. välihuoneen.Kuvasssa näkyy jo keittiön alkeita,ihanaa!


Sitten kesken kiihkeimmän toiminnan Mies houkutteli Vävyn kiipeämään tikkaille ja kurkistelemaan mitä löytyy neljännestä ullakosta,jonne ei ole pääsyä.Oli näkynyt ainakin lapsen sänky,lehtiä,lasten penkki,taulu yms.Ihan heti ei yläkerran seinää pureta,jotta noihin aarteisiin päästäisiin käsiksi...
Lisää kuvia seuravassa tekstissä,kunhan ehdin.









Pääsiäistä

Pääsiäisenä Hullunkaupalla oli myös Veljeni perheineen. Meitä oli 9 henkeä kaikkiaan.
Pääsiäinen kului purojen tekemisen,tavaran inventoimisen ja lajittelun, lattian maalauksen,lattian raappimisen,wcn ja pukuhuoneen remontoinnin,Turun reissun ja syömisen merkeissä.














Ilmassa kevättä!Pelättyä vedenpaisumusta ei tullutkaan ahkeran purottamisen seurauksena. Lattian maalaus antoi osviittaa,miltä keittiö tulee näyttämään.Maalina vaaleanharmaa Permo.Kuivuu hitaasti ja haisee pahalle.Muutama ämpärillinen tuohon taloon tulee uppoamaan.


Turussa kävelyä,kahvila,tori,kauppahalli ja Bauhaus Raisiossa.





Iltakävelyllä osui silmään tämä ikkuna.