maanantai 19. huhtikuuta 2010

Talkoon tuloksia ja ym.


Tämä on pieni ns. välihuone,josta tulee jonkinlainen luku-,peli -,kahvihuone,koska ehjää seinää on niin vähän,ettei siihen mahdu varsinaista makuuhuonetta.

Toisaalta sen läpi on mukava kulkea toisiin huoneisiin. Huoneessa on ollut kukkakauppa,kampaamo ja jossain vaiheessa kemikaliokin. Liiketoiminnan loputtua se oli talon lapsenlapsen vapaassa käytössä mm. punttisalina.Siitä toiminnasta on vieläkin jäljellä pönttöuunin koristeet...

Uutta keittötä odotan tosissani!Kuvassa on jääkaappi paikoillaan.Valmiina on myös astianpesukone.Hella ja tiskipöytä pitää ostaa,niin pääsisi touhuamaan sinne.Keittiö on ollut haasteellinen suunniteltava,koska eipä siinäkään juuri ehjää seinää ole.Toisaalta on ollut selkeät rajat,joihin on mahduttava. Lattian väri on mielestäni kaunis! Ikkunaprojektit jäävät kesälle.

Eteisestä tulevaan ns.saliin oleva ovi. Väri on kermanvalkoinen.Enempi kerma.Nyt maalataan kaikki ovet sillä ja jos jollain on tulevina vuosina inspiraatiota,nin saa koristella peiliovet makunsa mukaan!

Toinen pönttöuuni on tulevasta alakerran makuuhuoneesta.Ei ole onneksi koristeltu.


Näkymä ns. kulmahuoneen eli tulevan makuuhuoneen ikkunasta.Mies on yrittänyt saada jotakuta innostumaan kulmassa sijaitsevan talon kunnostamisesta.Eipä ole kukaan halunnut siitä omaa Hullunkauppaa ja yläkerrassa kyllä asutaankin.


4 kommenttia:

 1. Ihania nuo teidän huoneiden nimet: kenkäkauppa, kukkakauppa, kampaamo. Tosi persoonallisia!
  Keittiö on jo pitkällä: seinä paneloitu ja lattia kauniin harmaa. Se muuten sopii hyvin teidän talonpoikaisrokokookalusteisiin.
  Onko hellan hankinta jo suunniteltu? Meillä on omalla kirpputorilla (=navetta) valkea hella, jossa on kolme tai neljä rautalevyä ja uuni. Se toimii kolmivaihevirralla. Ei ole paljon käytetty ja siisti. Jos kiinnostaa, sen saa hakea navetasta.

  VastaaPoista
 2. Just vedettiin valovirtaa keittiöön. Sähköhella vielä hankkimatta, mutta ihan lähiaikoina on hankittava.

  VastaaPoista
 3. Kiva seurata teidän projekia=) Hyvälle näyttää..jos saa toivoa lukijana niin laitatko kuvat hieman suurempina? Mukavaa viikkoa!

  Terveisin Mimmuli

  VastaaPoista
 4. Mimmuli,yritän laittaa isompina.jos onnistuu. Nehän saa myös klikkaamalla suurennettua.

  VastaaPoista