perjantai 18. maaliskuuta 2011

ex-kenkäkauppa

nykyinen olohuone. Viime kevään kohdalta löytyy tästäkin "ennen"-kuvaa. Lattia viettää kunnolla valkoisen lipaston kulmaan. Jos jotain vierii lattialla,tietää ainakin mistä löytää. Lattiasta löytyy vieläkin painunut kohta, missä asiakas ja myyjä ovat kohdanneet 60 vuotta.

Verhot peittävät kenkäkaupan oven. Tässä huoneessa ei tuulikaappia olekaan. Verhot peittävät myös isohkot näyteikkunat. Niihin olen netistä etsiskellyt ikkunatarroja,joilla saa vähän näkösuojaa ilman,että verhot peittävät koko ikkunaa.
Mies sai syntymäpäivälahjaksi kuvan itsestään ja jostakin rakkaasta autostaan.Ja tässä osa Miehen kokoelmaa. Osa coca-colalaatikossa,osa Miehen itsetekemässä hyllyssä ja osa ullakolla. Tarvikkeet niin tähän hyllyyn kuin talossa muuallakin oleviin avohyllyihin on otettu näistä kaupan vanhoista hyllyistä.
Taulut ovat Adolf Vilhovuoren maalaamia. Mielestäni sopivat naivistisuudessaan Hullunkaupan henkeen.

Sininen astiakaappi on ostettu keväällä 2005 Kasvihuoneilmiöstä Miehelle autokaapiksi. Se on niin tilaa vievä, että kaupunkikodissa olohuone avartui huikeasti kaapin siirryttyä maalaismaisemiin. Ja nyt siinä on astioita ja laatikoissa serviettejä ja liinoja.


Futonsohva ostettiin väliaikaiseksi. Taitaa jäädä pysyväksi,koska siitä saa näppärästi vierassängyn talvisaikaan,kun ylhäällä on kylmempää. Nojatuoleina on 40- ja 50-luvun nojatuoleja. Kuvassa anopin perintöä.Muuri vaiheessa täälläkin. Ovet löytyivät ullakolta koristamaan muuria. Mattoja en ole ostanut yhtäkään vaan kaikki olemme saaneet. Nyt kyllä Gudrun Sjödenin malliston vihreä matto ja pöytäliina houkuttelisivat.
8 kommenttia:

 1. Sininen astiakaapi sopii hyvin tuohon olohuoneeseen. Miehellä on valtava autokokoelma, joka on päässyt kunniapaikalle olohuoneeseen. Sohvat ovat käytännöllisiä nukkumapaikkoja maalla.

  VastaaPoista
 2. Autoille löytyi sopiva kolo tuossa uunin kupeessa. Kummasti tuo kaappi hukkuu tuohon huoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Adolf Vilhovuoren taulukokoelma on piste i:n
  päälle tässä kodissa. Loistava suoritus1

  VastaaPoista
 4. Kiitos,Anonyymi! Mielelläni tietäisin tästä Vilhovuoresta lisää,mutta ainakaan netistä ei löytynyt mitään.

  VastaaPoista
 5. Adolf Vilhovuori 77v. on "taiteilijanimi". Itseoppinut kuvantekijä asuu Espoon Leppävaarassa. Maalaa harvoin, mutta kerralla paljon. Myy liikoja töitään kirppu-toreilla, huonekaluhalleissa jne.
  Anonyymi

  VastaaPoista
 6. Kiitos tiedosta! Mielenkiintoista

  VastaaPoista
 7. Mistä voisi löytää A Vilhovuoren töitä - aivan mielettömän mielenkiintoisia. vihjeistä kiitollinen.
  Kerailijä.

  VastaaPoista
 8. Hei keräilijä! Olen ostanut Vilhovuoren töitä olarilaisilta kirpputoreilta. Yhteystietoja en ole löytänyt. Olisitko kiinnostunut ostamaan?

  VastaaPoista