sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kuisti

Koko pitkän ajan eli siis 3,5 vuotta,kun olemme Hullunkaupan omistajia olleet, olen halunnut ja suunnitellut kuistia. Pitäisi lämpöä paremmin nykyisen oven apuna. Kuvassa näkyy mummun kutoma poppana vetoa estämässä. Kuvasta näkyy myös eteisen rikkonaisuus. Neljä ovea, kaksi ikkunaa, ja portaat sekä vielä portaiden alla oleva komero rajaavat käyttöä tehokkaasti. Haaveilen kuistille kiinteitä penkkejä,joihin voisi kengät heittää, muutama rottinkituoli( ei valkoisia), rottinkipöytä, ikkunalaudat pelargonioille. Väritys olisi harmaa,kuten eteinenkin. Meillä ei nyt ole juurikaan ikkunaa pihalle, paitsi vessasta ja suihkusta,joten olisi kiva sateella istua kuistilla ja katsella pihalle. Nuo betoniset portaat eivät mikään kaunistus ole,joten samalla saataisiin nekin uusittua. Kuistista en halua ihan niin koristeellista kuin tässä on kuvassa,mutta vanhat ikkunat ovat mielessä. Käynti sisään tulisi varmaan vaahteran kohdalta ja kuisti jatkuisi suorakaiteena toisenkin vaahteran yli. Siis vaahteroista olisi luovuttava.
Nämä kuistikuvat olen joskus googlettanut enkä valitettavasti muista niiden lähdettä.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun teilläkin on tuollainen vedon estäjä, meillä on vanhojen komeroiden sisäpuolella huovat, kun niistä kaapeista vetää että sukst pyörii jaloissa.:)

  VastaaPoista
 2. Vaikka melkein kaikki minun haaveeni toteutuivat kun ostimme tämän oman asemamme, niin yksi jäi toteutumatta. Nimittäin kuisti. Kaunis, ruutuikkunainen kuisti.

  VastaaPoista
 3. Tiina, kuisti olisi todella ihana. Itse olen haaveillut lasiverannasta talon eteläseinustalle pihatammen katveseen. Saa nähdä toteutuuko koskaan.

  VastaaPoista
 4. Tiina, blogissani on sinulle tunnustus ja haaste.

  VastaaPoista