tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tauon jälkeen

Uuden vuoden jälkeen oli pitkä tauko Hullunkaupalla käymisessä. Mies kävi silloin tällöin,mutta kumpikin joutui olemaan jokseenkin kotona. Minä toipumassa rintasyöpäleikkauksesta ja mies hoitamassa minua ja/tai lapsia. 
Viime viikonloppuna olin toipunut siihen kuntoon,että pääsin haistelemaan ja tunnustelemaan olemista Hullunkaupalla. Samanlaista kuin ennenkin; juuri, kun tottuu, joutuu lähtemään.

käly Ån taitavat kädet tekivät minulle tyynyn syntymäpäivälahjaksi. Hieno!


Kirpputorilta löytyneet neitoset kahvittelevat kadunpuoleisessa ikkunassa. Neideistä tulee minulle mieleen Vaahteramäen Eemelin Liina-piika. Viime kesänä saimme kommentteja,että on aina jännittävää katsoa,mitä olemme ikkunaan keksineet. Sen jälkeen olen yrittänyt muistaa asetelmia vaihtaa ohikulkijoiden iloksi.

Pääsiäiseen esimakua: kulhon ostin joku kevät Indiskasta ja tiput  nyt menomatkalla Kasvihuoneilmiöstä.

Kasvihuoneilmiöstä ei sen sijaan ostettu kallista hyllyä autoille vaan Ribbonin poistomyynnistä huomattavasti halvempi hylly. Tässä autot ovat vielä ns. vaiheessa.3 kommenttia:

 1. Parhainnta toipumista sinulle! Itse sairastin rintasyövän noin 5,5 vuotta sitten. Kauniit nuo kulho ja linnut (tiput).Kasvihuoneilmiö onkin ihan tuossa meidän lähellä :)

  VastaaPoista
 2. Teillä ei olekaan jouluikkuna, vaan kesäikkuna. Aikas hauska!
  Sudenkorentotyyny on tosi herkkis!

  VastaaPoista
 3. Ai, asutkin niillä nurkilla, Sesse. No, kohtalotovereita ollaan.
  Irene, on se myös jouluikkuna. Ympäri vuoden. Nyt taas muutellaan kalustusta,niin saa nähdä,mikä sivupöytä tuohon tulee. Minustakin sekä värit että kuva onnistuneita tyynyssä.

  VastaaPoista