lauantai 31. heinäkuuta 2010

LasiaSain 10-litran Karhulan lasipurkin lahjaksi Tuulalta. Kiitos vielä kerran! Tuota värisävyä en ole ennen nähnyt näissä isoissa purkeissa.
Minähän en siis mitään kerää,mutta 15 vuoden aikana Riihimäen ja Karhulan keittiöpurkkeja on kertynyt noin tusina. Joitakin olen ostanut,joitain saanut ja joitakin on löytynyt Hullunkaupan ikkunanaluskaaoskaapista. Ensimmäisen Ilvespurkin huusin huutokaupasta kesällä -95. Hinta oli 40 markkaa. Nyt saisi laittaa euroja vähintään saman verran.
Arvelin,että kokoelmani on nyt täydellinen. Höpö,höpö,näköjään löytyy aina uusia (minulle) versioita k.o tehtaiden tuotteista.
Vasemmalla oleva 1,5 litran purkki löytyi talosta. Se oli minulle uusi tuttavuus. Samoin pieni vihreä tölkki,joka löytyi samasta kaapista.


Tämän purkin puolestaan ostin vitosella muutama viikko sitten Rauman kymppikirppikseltä. Tätä en olisi arvannut Karhulan lasiksi. Pohjassa lukee Karhula ja Ursus-lasi.
Tölkit ovat löytäneet Hullunkaupalta kotinsa.Kaupunkikodissa niillä olikin ahdasta. Eli palaamme kysymykseen,ostettiinko talo tölkeille vai ...

1 kommentti:

  1. Lasipurkit ovat upeita!
    Erityisesti tuo uusin lahjasi, joka on kauniin sinertävä. Siinä on ihana asetelma kukkien kera.

    VastaaPoista