sunnuntai 8. elokuuta 2010

Pihaa heinäkuussaPihalla tutustun joko lähemmin ennestään tuttuihin asioihin tai sitten kokonaan uusiin. Lehtokotiloihin en ollut tietääkseni aikaisemmin törmännyt. Nyt niitä piisaa! Osasyyllisenä edellisten omistajien oksakasat tontin reunamilla ja paskalaanin syöverit.

Telkkarissa neuvottiin laittamaan matalaan astiaan olutta houkuttelemaan kotilot autuaaseen hukkumiskuolemaan. Kokonaanhan niistä ei päästä ennen kuin roskakasat on saatu tontilta pois.Jos sittenkään...


Onkohan tämä mustarastas? Koikkelehtii pitkin pihaa. Kolme siiliä käy iltaisin etsimässä herkkupaloja.


Ja onkohan tämä ritarinkannus vai leijonanmiekka? Kuinkahan vanhoja ovatkaan. Iloiset Buddhat ilmestyivät juhannuksena vanhan lipputangon raatoon. Tuoja ei ole ilmoittautunut,mutta veikkaan Vaasassa asuvaa miespuolista lähisukulaistani.3 kommenttia:

 1. No,korppihan se!Wikipedian mukaan.

  VastaaPoista
 2. Ei niistä lehtokotiloista kokonaan eroon pääse, mutta mukavaa on jos saa lukumäärää vähän pienemmäksi.Oksakasojen poisto helpottaa ongelmaa.
  Siili on nyt sen kasvin päällä, että on vähän vaikea tunnistaa. Joku lilja näyttäisi olevan. Olisiko ruskolilja! Niitä näkee usein vanhoissa puutarhoissa.
  Siilit on suloisia! Meillä ei niitä ole näkynyt.
  Iloiset buddhat on veikeitä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan elävä puutarha (mut etanat tekee pahaa).

  VastaaPoista