sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Juhannus

Juhannus Hullunkaupalla vietettiin Miehen 50-vuotispäivien merkeissä. Varsinainen syntymäpäivä oli jo marraskuussa,mutta hän halusi siirtää ne kesälle. Juhlia on tiedossa eri muodoissaan vielä kahdet. Työläämpää ehkä näin,mutta ehtii paremmin seurustella vieraiden kanssa,kun paikalla ei kerralla ole 200 henkeä.
Hienon juhlaviirin ompeli Käly3. Kiitos hänelle! Viiri toi huvikumpumaista henkeä juhliin. Sille on vielä käyttöä. Tytär01 varasi jo ensi kesän kymppijuhliinsa. Ja sikäli mikäli oikein muistan, joku täyttää ensi juhannuksena 60v.
Veljeni asettautui grillimestarin vaativaan virkaan pukeutumalla asuun sopivaan essuun.Tytär86 ja Poika89 muistelivat lapsuuttaan,nuoruuttaan ja isänsä kommentteja. Tästä syystä en niin itse välitä heittäytyä juhlakaluksi...Puheen päätteeksi laulettiin yhteislauluna Sleepy Sleepersin "Kuka mitä häh". Tahti oli 40+-vuotiailla tiukasti hallussa.

Loppuilta alkoi autotallissa. Minä kyllä olin edellisenä iltana epäileväinen prioriteeteistä,kun Mies siivosi tallia 3 tuntia,vaikka sisälläkin oli hommaa. Selvästi oli tärkeää ahtautua vanhan auton penkille ja ympärille.
Mukavat juhlat! Seuraavana päivänä oli enemmän tsehovilainen tunnelma,mistä syystä kenelläkin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti