keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Jouluisia tunnelmia

Ensimmäinen joulu Hullunkaupalla on siis vietetty. Mukavaa, väkirikasta ja tunnelmallista oli,kuten haaveissa olikin. Vieraita riitti myös joulun jälkeen kuka minkäkin mittaisen ajan.
  Siirsimme mukanamme myös joulutraditioitamme, kuten joulutaudin, joulumarttyyrin ja jouluriidan. Joulutaudin aloitin heti joulukuun toisella viikolla sairastumalla ruusuun. Mies vietti aaton vastaisen yön ajelemalla ambulanssilla Loimaalta Espooseen. Aattona ajeli sitten taksilla takaisin. Ei siis kummallakaan hirveän vakavaa,mutta voimille käyvää ja rasittavaa.
Joulumarttyyrina oli tänä jouluna Tytär86,jonka kontolle jäi etsiä jouluun kuuluvan hahmon kostyymi kellarista tai vaatehuoneesta tai jostain. Loppujen lopuksi hän sen laatikon löysi,mutta marttyyri oli ilmaissut hänessä olemassa olostaan muutamin kirosanoin ja laatikon potkuin.
Teini-ikää lähestyvät nuorimmaiset huolehtivat,että jouluriitaa riitti sopivasti. Ei liikaa, vain sen verran mitä sen ikäiset  sillä pienellä ikäerolla olevat siskokset saavat aikaan. Ja kun ei ole kiire,niin ei sen niin väliä vaikka aamiaista yritettiin kolmesti. Aina välillä jäähdyteltiin yläkerrassa.
Loma tuntui  ihanasti lomalta eri maisemissa kivojen ihmisten kanssa. 

2 kommenttia: