torstai 17. kesäkuuta 2010

Hip hei ja hurraa!

...uudelle keittiölle! Vieressä alkulähtökuvat heinäkuulta ja elokuulta. Kävimme heinäkuussa 2009 katsomassa Hullunkauppaa Miehen,hänen veljensä ja tämän vaimon kanssa. Silloin tuumasimme,että,kuka hullu tällaisen ostaisi? No, se selvisi hyvin pian.

Avohyllyjä tulee keittiöön lisää. Mies teki hyllyt kenkäkaupan hyllyistä ja osa kannattimistakin on sieltä. Purkit ja purnukat olen vuosien aikana ostanut sieltä ja täältä ja tuolta. Niille ei oikein ollut kaupunkikodissa tilaa.


Ostettiinkohan talo purkeille? Saattoi olla yksi syy...

Iso allas on jo osittautunut työlääksi puhdistaa. Pitää lisätä hanan suuttimeen ylimääräinen liikuteltava osa,jotta saa joka puolelle suihkun. Isot kulhot on kyllä helppo pestä!
Loimaan Fidasta löytyi 1960-luvun Kenwoodin yleiskone 5 eurolla!Yläkerran keittiö. On just sellainen kuin kuvassa näkyy. Miehen mielikuvitus taas lentää; hän haluaa sinne keittönkaappien paikalle korokkeen ja korokkeelle leijonatassuisen ammeen. Itse hän ei suinkaan aio kylpeä vaan amme olisi tosi koristeellinen. Epäilemättä, ja keittiöstä tehdään makuuhuone,kertoo nim. " tylsä tosikko".

3 kommenttia:

 1. No tehdään siitä nyt ensin makuuhuone, ja sitten myöhemmin kylppäri... Ajatelkaa kuinka mukava olisi puuliedellä talvella kuumentaa vettä ja kaataa se sitten höyryävänä ammeeseen...

  VastaaPoista
 2. Ja sitten katsella sitä höyryä,vai?

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun on ennen ja jälkeen -kuvat. Näkee pikku kätösensä jäljen.
  Voihan sitä ostaa talon keittiön purkeille!
  Purnukat ovat tosi kauniita ja mukavia. Niistä voi löytää vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista