lauantai 11. joulukuuta 2010

pikapikkujoulutunnelmaa

Itsenäisyyspäiväviikonloppuna fiilistelimme joulutunnelmaa Hullunkaupalla. Tänä vuonna emme vietä siellä joulua,mutta sekin vuosi vielä tulee.

Yllättävän hyvin kaupalla tarkenee,kun pakkasta on ulkona vajaat 10 astetta. Mies polttelee uuneissa puuta. Lattiat ovat vetoiset. Nurkkia olen tilkinnyt mattokääröillä, laatikoilla ja millä milloinkin. Alakerran makuuhuoneen lattia on kylmin,mutta toisaalta siellä ei juuri käydä kuin nukkumassa.

Kerrostaloasukkina minulla kestää aina hetken päästä vanhan ja natisevan puutalon tunnelmaan,mutta sitten voisinkin viipyä pidempään. Nyt kolme päivää vierähti taas liian nopeasti.

Pohdimme Miehen kanssa remonttitaivalta tähän asti. Yllättävän vähillä riidoilla olemme päässeet. Väsymystä on ollut ilmassa jonkun kerran,mutta sekin on unohtunut innostukseen. Se on ollut hyvä,ettei asuta kokoaikaisesti Hullunkaupalla. Ois saattanut jo ero tulla...Nyt on niin selkeästi erikseen aika siellä ja aika kaupungissa.

Totesimme myös olleemme viime talvena urheita raahatessamme lapsilaumaa ja tavarakuormaa yläkerran tiloihin 30 asteen pakkasilla. Ehkä se on sitä hulluutta?

1 kommentti:

  1. Nyt siellä on puoli kylää huolissaan kun meidän ikkunakynttelikkö makaa verhoa vasten... Mukavaa että huolehtivat. Anoppi menee sinne huomenna, jospa se mökki siihen asti vielä olisi palamatta.

    VastaaPoista