perjantai 16. maaliskuuta 2012

Arvonta


Käyntikertoja on tätä kirjoitettaessa 15057. Sen kunniaksi Hullunkauppa-blogissa on arvonta ,jonka kahtena palkintona ovat nuo uutuuskirjat," väreillä on väliä" ja "keräilijän aarteet, lasimaljakot" . Laitan myös muutaman yllätyspalkinnon,kunhan pääsen maalle koluamaan kaappeja.Arvonta suoritetaan perjantaina 30.3,niin voittajat saavat lukemista pääsiäiseksi.
Osallistumaan pääsee ilmoittautumalla kommenttiosioon ja mielellään lukisin kommentteja, kuinka olet tähän blogiin löytänyt, mistä olet lukenut mielelläsi ja mistä haluaisit lukea. 
Onnea arvontaan!
kolmas voittaja saa valita joko Pauligin Paulapurkin
 tai uudemman  Aarikan punavalkoisen raitapurkin.


18 kommenttia:

  1. Minä taisin löytää tänne sen perusteella, että olit jättänyt kommentin minuun blogiini.... vai mitenköhän se oli. En voi muistaa! Joka tapauksessa mielenkiintoinen rakennusprojektinne pitää minut lukijana jatkossakin.

    VastaaPoista
  2. Muistaakseni löysin toisen blogin kautta. Vanhat talot kiinnostaa, ja sitä kautta tätäkin seurannut, mutta vasta hetken aikaa

    VastaaPoista
  3. Arvontaan tahdon osallistua ja tuo Väreillä on väliä olis kiva <3
    Sinun blogiasi olen seurannut, kun itse muutimme noin 1,5 v sitten vanhaan rintamiestaloon.On kiva seurata muiden remontteja ja tykkään vanhoista taloista!

    VastaaPoista
  4. Haaveilen mieheni kanssa erään suloisen vanhan hirsitalon omistajuudesta ja blogiisi eksyinkin muistaakseni hakusanalla vanhan talon remontointi tms. Makeoverit veivät mukanaan, ja niistä myös luen mielelläni. Itsekin viiden lapsen äitinä, kuulisin mielelläni myös miten remppahommat lapsilauman keskellä sujuvat.
    Arvontaan haluan osallistua, sekä värit että vaasit kiehtovat. :)

    VastaaPoista
  5. En muista mistä tänne löysin,mutta tykkäsin ja jäin seuraamaan.Kiinnostaa vanha ja uusio ideat vanhaa kunnioittaen.
    arvontaan tietty mukaan.

    VastaaPoista
  6. Löysin blogisi varmaankin jostain sisutusblogin kautta.Olen kiinnostunut kaikesta sisustukseen ja vanhojen tavaroiden kunnostukseen liittyvästä.
    arvonnassa mukana:)

    VastaaPoista
  7. Ilmottaudun.
    Ja kysyn, haluatko tuon Singerin: http://www.viipaleita.net/blog/satu/2010/06/13/aarrekuvia

    Ei mahdu enää Tönöön.

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu! Meillä on yksi ja taitaa siten olla kokoelma täysi.

      Poista
  8. Minä löysin blogisi Rekous-blogin kautta. Vanhan talon remppahommat kiinnostavat, samoin sinun blogissasi ihanat kirppisaarteet.
    Ja arvonnassa mukana totta kai. :)
    Katja

    VastaaPoista
  9. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, en kyllä muista minkä. Olen seuraillut tätä jo jonkin aikaa ja olen aivan hurmaantunut valokuviisi ja löytämiisi kirppistavaroihin.
    Arvontaan mukaan :)
    Nina Kokkolasta

    VastaaPoista
  10. Uteliaisuuttani aloin etsiä blogia ja koukkuun jäin!
    Säännöllisesti käyn katsomassa ihanat kuvat ja lukemassa kuulumiset.
    Arvontaan tulen mukaan mielelläni!
    Terkuin Sonja B, Kannus

    VastaaPoista
  11. ja mä on seurannut näitä teidän kaupan vaiheita siitä asti kun tuo eräs talkkari siellä teillä talonvahtina hetken oli :D Todella kiinnostavat sivut ja jutut, voin suositella kaikille!

    VastaaPoista
  12. Näin jossakin toisessa blogissa kommenttisi ja laitoin blogisi osoitteen sitten talteen. Kaikki vanhat esineet kiinnostavat minua.

    VastaaPoista
  13. Hei Tiina! Olen arvonnassa mukana. Upeat palkinnot!

    VastaaPoista
  14. Blogi mainittiin Susannan Työhuone -blogissa, kurkkasin mielenkiinnosta ja jäinkin pidemmäksi aikaa lukemaan :)

    VastaaPoista
  15. Minäkin tulin Susannan työhuoneen kautta ja tuo Varsinais-Suomi alkoi kiinnostaa, Ukista nimittäin. Arvontaankin osallistun mikäli vielä ehtii mukaan...

    VastaaPoista
  16. Siis hyvän tähden miten ihanat palkinnot. Josko vielä ehtii mukaan kun kello vielä perjantaina niupin naupin tikittää, niin olen mieluusti mukana.

    VastaaPoista
  17. Minäkin tulin Susannan työhuoneen kautta, ja ihastuin ikihyviksi. Ihanan elämänmakuinen blogi jossa ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle!
    Ja arvonta on huikean ihana!

    VastaaPoista