tiistai 8. toukokuuta 2012

Rannikkopuolustus

Joskus ennen muinoin, eli ennen hullunkauppojen tekemistä, piti ukkokerho Talvisodan kyetä tekemään vaativia päätöksiä kaksi kertaa vuodessa. Missä kokoonnutaan ja mitkä ovat kulloisetkin tehtävät.Hullunkaupan myötä ne päätökset ovat rutinoituneet. Sekä syksyn tapaaminen että kevään rannikkopuolustus ovat kuivalla maalla Varsinais-Suomessa. Tehtäviäkään ei tarvitse erikseen miettiä. Olen hyvissä ajoin esittänyt äänekkäästi toiveeni. Tällä kertaa ne koskivat loppujen listojen laittoa,peilipöydän siirtoa ylhäältä alas ja työtason hyllyä.  

Yläkerran vessan paikasta ei vielä tullut muuta kuin kova meteli.

Päivällistä oli kiitelty kaiken tuoreen puuttumisesta ja panin kuvasta merkille,ettei myöskään servettejä oltu turhaan haaskattu.

Alimmaiset pari kuvaa saattavat hämmentää herkimpiä katsojia. Kerrankos sitä kiuas saunoessa putoaa ja kerrankos sen korjaaminen kuvataan.

Ps, Tappioihin kirjataan vain pieni kannu, vaikka "tässä talossa on niin perkeleesti tavaraa ja mistä saatanasta noita kirjojakin piisaa..." Well done, boys!
4 kommenttia:

 1. Apua, alastomuutta! :-D

  Autokokoelmasta lähikuvia joku päivä, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Susanna, minä varoitin...Autoista on varmaan miljuuna kuvaa, etsitään sopiva.

  VastaaPoista
 3. Hieno on paikka Ukkokerhon kokoontua. Hyvä, että ryhmälle löytyy aina pientä puhdetyötä. Miehet tunnetusti haluavat saada konkreettisia asioita käsillään aikaiseksi. Ruokapöydästä kyllä huomaa, ettei Tiina ole pöytää kattanut. Vihreästä väristä eivät nämä useinkaan välitä. Sota on taas sodittu ja Hullunkaupalle laskeutui rauha.

  VastaaPoista
 4. Ukot ovat kokoontuneet noin 25v ja nyt ollaan siinä tilassa,että sängyt kelpaavat mieluusti erilaisten leirintäkeskusten lattiamajoitusten sijaan.

  VastaaPoista