maanantai 22. lokakuuta 2012

Lupaus on lupaus

Veli ja KälyÅ halusivat muutosta kotiinsa,mutta eivät kokonaan luopua entisestäkään. Tuttu tunne. Minnehän mahtuisivat aikoinaan,noin 20v sitten, Äidin ostamat punaiset talonpoikaishuonekalut? Massiivinen pöytä,6 tuolia ja astiakaappi. Minnehän...Kuljetuspalvelu äitinimies toi viime viikolla pöydän ja tuolit.Astiakaappi odottaa vielä Vaasassa uuden ratkaisun löytymistä.
 Ensin lupaus ehti jo kaduttaa,mutta kyllä siihen silmä tottui. Pöytä on iso,mutta niinpä on huonekin. Sitä ei vain huomaa,kun joka seinällä on ovi tai ikkuna.
 Muuramen vanhat kalusteet siirtyvät yläkertaan entiseen keittiöön. Nyt voi alhaalla pohtia,missä kolmesta huoneesta syödään. Väritkin natsaavat edellisiin.4 kommenttia:

 1. Kivannäköiset, vähän erilaisemmat enkä muista nähneeni tuon mallisia tuoleja aiemmin.
  Tuo teidän toinen (ihana) kalusto, jonka yksi tuolikin noissa kuvissa näkyy, on samanlainen myynnissä Jyväskylän kirpparilla ja se lähtee sieltä niin edukkaasti, että piti ihan hetkeksi pysähtyä miettimään..

  VastaaPoista
 2. Joo, tuo vanhempi kalusto on Muuramen 100 vuotiasta kalustoa. Sen hinnat ovat olleet hyvin maltilliset,koska se vaatii tietyn tilan. Siitä kalustosta olen osan perinyt ja osan ostanut.

  VastaaPoista
 3. Oikein upea ruokaryhmä! Tuolit ovat erittäin tutut. Omassa mummolassani Etelä-Pohjanmaalla oli pikkukamarissa (isovanhempien makkari) aivan samanlaiset - ainoastaan kermanväriset.

  VastaaPoista
 4. Irene, nuo on teetetty Kaustisella. Jotain yhteistä perinnetyyliä?

  VastaaPoista