perjantai 23. marraskuuta 2012

Ikävää,haikeutta ja suunnitelmia eli miksi ei voi saada kaikkea?Tämän syksyn kiireet olivat tiedossa jo kesällä. Harvakseltaan olen ehtinyt Hullunkaupalle. Viime viikonloppuna olisimme ehtineet,mutta viikko oli niin rankka ja edelliset viikonloput täynnä menoja,joten pidimme laiskimusmaksimusviikonlopun kotona. Haikeus on silti välillä iskenyt. Miksei voi saada kaikkea? kysyy nim. "Ikuinen uhmaikäinen."
 Tänään siis lämmittelemään taloa. Seuraavina viikonloppuina siellä on aina joku tiiviisti. Nyt me kolmen tytön kanssa, seuraavana Talvisotaharjoitus, seuraavana eli itsenäisyyspäivan aikana olemme Miehen kanssa kahdestaan, tai ainakin ilman alaikäisiä neljä (!) päivää. Joulu asettuu nyt niin suotuisasti,että vietämme sen Hullunkaupalla isommalla porukalla.  Viivyn siellä lasten kanssa ehkä pari viikkoa.
Suunnitellessa kävin läpi mittavaa joulukuvien arkistoa, peräti kolmelta vuodelta. Ilmat ovat vaihdelleet. Paperitähdistä olen haaveillut,mutta sopisivatko kuitenkin paremmin tänne kaupunkiin?
Joulukuu 2009, asuttiin vain yläkertaa

Piha varmaan samanlainen nyt


2010 Lunta oli myös Turussa joulumarkkinoilla
Joulukuussa 2010 kadunpuoleiset katokset
muotit pitääkin muistaa ottaa välillä kaupunkikotiin
toimivatkohan nämä vielä?
2011 Sohva nykyään jo yläkerrassa ja huonekin vihreä
Tänä vuonna tähän joulukuusi?


5 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on paikka mihin karata välillä arkea karkuun. Meillä on vajaan tunnin ajomatka kotoa Raahesta Kalajoelle Hiekkasärkin mökille ja liki joka viikonloppu sinne päästäänkin. Lisäksi lomat ollaan siellä tiiviisti. Joulut vuodesta 2006 lukien. Kotiin en ole joulua laittanut sen jälkeen.

  Tunnissa unohtaa työt ja sielu siirtyy vapaa-moodille. Vaikkei siellä mökilläkään mitään ihmeellistä juuri koskaan tehdä, niin se tuoksu mikä tulvahtaa ovesta astuessa viimeistään virittää vapaa-aikaan. Hirsimökin haju.

  Oikein mukavia Hullunkaupan hetkiä sinulle Tiina ja koko perheellesi. Kuin myös joulunodotusta :)

  t. Merja Raahesta

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia.
  Oikein ihanaa joulua odotusta sinne kaupalle, nautitaan.:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Niinpä, miksi ei voi saada kaikkea?! Meillä vähän pienempi mökki ja aika lähellä. Joulu vietetään kaiketi vaunullamme.

  VastaaPoista
 4. Tuo teidän kauppanne on kyllä vaivan ihana. Nuo kaikki vanhanajan kalusteet luovat omanlaisenssa lämpimän tunnelman.
  Kyllä teidän kelpaa siellä nautti elämästä.
  Ihania hetkiä teille koko poppoolle :)
  Toivotteleepi Manta

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Viime viikonloppu jäi taas vähän lyhyeksi.

  VastaaPoista