torstai 4. huhtikuuta 2013

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos

 Sairasvuoteella viruessa älysin,että isompi ruokapöytä olisi kätevämpi vihreässä kulmahuoneessa ja punainen pöytä sopisi paremmin olohuoneeseen,jolloin sinne tulisi väljempää.  Pitkänäperjantaina tuumasta toimeen. Suurin urakka oli sinisen kaapin siirto. Sisältö ketjussa vihreän huoneen pöydälle ja sitten vahvat miehet siirsivät kaapin paikkaa. He muistelivat sitä joskus ennenkin siirtäneensä eivätkä luvanneet ihan heti nostella uudelleen. Minulla on hyvä makuyhdistelmä,muutoksenhalu ja mieltymys umpipuisiin huonekaluihin.. Tähän asti on tavaraa emimmäkseen tuotu Hullunkaupalle,mutta nyt neljännen vuoden kuluessa, olen malttanut jo karsiakin. Valkoiset kahvikupit ja kirkkaat lautaset pakattiin muovilaatikoihin odottamaan seuraavia juhlia. (Vihje). Nyt mahtuu käytössä olevat siniseen kaappiin hyvin.


2 kommenttia:

  1. Tiina, sinulla on ihania miehiä talossasi. He kantavat niitä umpipuisia pöytiä sinne, minne emäntä ne milloinkin hauaa siirrettäväksi.
    No, käytännöllisyys ja kauneus ennen kaikkea!
    Ovatkos ne seuraavat kestit kenties ristiäiset/nimiäiset?!

    VastaaPoista
  2. Niin onkin! Nöyrästi tekevät ja mieluiten heti,että pääsevät sitten rauhaan. Poika89 kyllä mutisi jotain levosta ja maaseuden rauhasta. Seuraavat juhlat ovat ristiäiset,joo.

    VastaaPoista