keskiviikko 21. elokuuta 2013

Hämmästyttää,kummastuttaa

Valkoisen ylivalta on kestänyt sisustuksessa jo uskomattoman pitkään. Jotain väriläikähdyksiä näkyi 1990-luvun puolivälissä,mutta valkoinen on ollut ehdoton kuningatar!  Jopa niin,että Hullunkaupankin väritystä on kommentoitu sanalla"pilattu."
 Nyt näin ilokseni Ikean kuvastossa entistä enemmän värejä. Kuvat ovat siis Ikean uusimmasta kuvastosta. Toki siellä oli paljon vielä valkoista ja harmaata,mutta myös fuksiaa,sinistä, vihreää,oranssia jne. En tarkoita,että kaikkia värejä  ahdettaisiin samaan huoneeseen,mutta läikähti kyllä nuo kuvat sellaisella,jonka kodista löytyy keltaista,limenvihreää, harmaata, punaista,mustaa,oranssia,valkoista, sammalenvihreää...Ja maalla myös lohenpunaista.
Jokohan valkoisen ylivalta vähän murtuisi? Kerron salaisuutena,ettei sisustus ole kuolemanvakavaa eikä muuttumatonta. Jatkuvasti ei toki tarvitse asetella kotiaan,mutta jos maku muuttuu tai  johonkin kyllästyy,voi hakea uutta maalia tai tekstiilejä tai siirrellä jo olemassaolevia tavaroita. Pätee myös niille,jotka miettivät kotiaan aina jälleenmyynnin kannalta. Siinä vaiheessa,kun asunto/talo on oikeasti myynnisssä,voi silmäillä ympärilleen myynninedistämismielessä ja tehdä muutoksia sen mukaan. Siihen asti se on omistajansa koti!
Tämän alimmaisen kuvan otin paitsi värien vuoksi,niin myös lippu- ja viirifriikkinä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että värejä löytyy muualtakin kuin meiltä :) Värit on elämän suola!
    Ps. blogissani on arvonta :)

    VastaaPoista
  2. Värejä pitää olla elämässä ja ympärillä:))

    VastaaPoista