lauantai 4. tammikuuta 2014

Lähdön hetkellä

On niin siistiä,että iskee haikeus. Nyt olimme kuitenkin 8 päivää joululomalla. Vettä satoi joka ikinen päivä juuri niin paljon kuin kuuluisasta Esteristä.Keittiön ikkunaan äiti oli tehnyt jo syksyllä vanhasta lakanasta alakapan. Oli kuulemma auringonpaiste häikäissyt aamuateriaa...eipä totisesti nyt päässyt häikäisemään. Ikkunassa roikkuvan viirin ostin Turun joulumarkkinoilta. Ja se siirtyy muualle,eihän se tuohon sovi ollenkaan. Äiti toi punaisen Marimekkoliinan vuodelta 1983 eli kunnioitettavat 30v tuli sillekin liinalle ikää viime syksynä. Yläverhona on täti Sn virkkaama kappa 70-luvun lopulta
Uusvanhaa ,tai feikkivanhaa, pyrin karttamaan,mutta autoin joulupukkia tuomaan tuon radion miehelle. Ihan on ehtaa muovia.
Mies suunnittelee roskikselle sirkusteemaista katosta. Seköhän minulla oli mielessä,kun valitsin tuon lyhdyn?

Ja lopuksi "pyhimyskuva" Einosta...

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanista ihanin punainen kalusto!

    VastaaPoista
  2. Onpas hienoa, kyllä teidän kelpaa mökkeillä!

    VastaaPoista
  3. Pia, ja muutkin, tervetuloa käymään! Välillä on etuoikeutettu olo,kun voi elää sekä kylä että kaupunkielämää erilaisessa maisemassa. Susanna, kaluston on sotanut äitini miehensä kanssa joskus 1990-luvulla Pohjanmaalla. Veli ja käly halusivat väljyyttä olohuoneeseensa,joten kalusto siirtyi Hullunkaupalle. Veikkaan,että jossain vaiheessa joku nuorisosta haluaa sen itselleen muuttaessaan omilleen. Kalustoon kuuluva astiakaappi on vielä broidilla. Irmastiina, pitää varoa,ettei tule Einoblogi...Keittiöön suunnittelen uutta väriä seiniin,mutta iskee laiskuus,kun pitäisi tavaroita siirrellä.

    VastaaPoista