maanantai 9. kesäkuuta 2014

ja piha räjähti

Viikolla oli ollut lämmintä,jopa kuumaa. Lauantaina iski trooppinen sade,joka täytti vedellä joka kohdan.
Tulin kokouksesta lauantaina iltapäivällä. Vihreys,kasvit, myös rikkaruohot hyökkäsivät päälle.. Sunnuntai-aamuna jopa kitkin niitä rikkaruohoja...


Kuusama täydessä kukassaan.Takapihan perennapenkistä kärhämiä,ehkä?Saniaisista en ensimmäisinä Hullunkauppakesinä tykännyt,mutta nyt on silmä tottunut niihinkin.
Isompi kivi oli pihalla ennen meitä. Hautakivi löytyi paskalaanin kaivauksien yhteydessä. jokunen vuosi sitten. Pystyyn en sitä anna nostaa,makuulla se menee kukkien alustana. Nyt ajattelin olla niin rohkea,että laajentaisin kesäkukkavalikoimaa pihalla särkyneillä sydämillä. Ehkä.


Kivien väliin kasvaa ruiskukkia, toivottavasti-Pioneja kehotin vakavasti malttamaan mielensä ja kukkimaan aikaisintaan ensi viikonloppuna.


Rahapuu on jo 15 vuotias. Nyt se sai uudet mullat ja siirron pihalle. Ulkona se on aina kesät viihtynyt,mutta ei paahteessa.

Muutama vuosi sitten haikailin niittyä pihalle. Mies toteutti sen kadun viereen. Olisikohan nyt jo turhan luonnonvarainen niitty?
Kasvihuonetta opetellaan. Saas nähdä,miten taimille käy.

2 kommenttia:

  1. Näyttää kovasti Akileijalta tuo valkoinen kukka kuvassa saniaisen yläpuolella. Perinteinen vanhojen pihojen perenna.

    T. sen yhden palstan melliksenä tunnettu :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta. Mun kasvituntemus on tosi vajavainen,mutta näinhän se karttuu. Nimimerkkisi jäi mulle vieläkin mysteeriksi.Mihin palstaan viittaat?

    VastaaPoista