maanantai 31. toukokuuta 2010

Keittiö

Keittiö alkaa valmistua. Kunhan sähkö- ja putkimies ovat käyneet,niin päästään asuttamaan uutta keittiötä. Ja kyllä olen sitä odottanutkin! Tietenkin tuleva keittiö on koneistetumpi kuin edellinen,mutta ennen kaikkea viihtyisämpi ja valoisampi. Muutama juttu jää tehtäväksi juhannuksen jälkeen,kuten nämä kiinteiden kaappien sisätilat. Luulin selviäväni pelkällä pesulla,mutta tarvitaan suurempaa remppaa. Nyt alkaa alakerran sisustaminen ja juhannuksena juhlitaan Miehen viiskymppisiä. Kuten myös heinäkuussa ja elokuussa...
Altaan ostossa valtasi hetkellinen suuruudenhulluus. Ikean suurin Domsjö-allas on ISO. Mietin myös,kuinka mahtaa posliiniallas kestää? Sen aika ja käyttö näyttää.
Kävin Poika89n kanssa Tallinnassa hankintamatkalla liittyen em. synttäreihin. Ehdittiin hieman kierrellä muitakin kauppoja. Sinisävyiset naulakot ja koukut ovat Tallinnan maailmankaupasta. Kaapissa oleva laatikko on Suomen pankin markkalaatikko vuodelta 1963. Ostin niitä viime syksynä kolme. Palvelevat nyt keittiössä jonkin aikaa.
Mies sai maalattua muutamia hyllyjä entisestä kenkäkaupasta ja ne saadaan varmaan seuraavana Hullunkauppaviikonloppuna paikoilleen. Siis keittiöön avohyllyiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti