maanantai 31. toukokuuta 2010

Pihalta


Kuvia viimeisten kolmen viikon ajalta Hullunkaupan pihalta. Eivät missään järjestyksessä.

Pihaa on siis 2000 neliötä. Siinä on aikoinaan ollut myös nahkaverstas ja toinenkin asuintalo. Toinen talo on purettu niinkin myöhään kuin 2001. Se oli kadun suuntaisesti,kuten Hullunkauppakin.
Nyt on ollut mukavaa seurata,mitä mistäkin putkahtaa. Oma kokemukseni kasvienhoidosta on ennen tätä ollut pelargonien kasvattamista parvekkeella. Pitäähän niitä olla nytkin!

Tytä86n kanssa istutettiin tulppaani- ja helmililjasipuleita syksyllä tähän talonperustuksiin. Tulppaanit eivät nousseet.


Elämää monessa muodossa. Linnut tekivät pesää ja mehiläiset surisivat. Oravakin oli leppynyt syksystä,kun tunkeuduimme hänen reviirilleen.Tässä on ns.paskalaani. Nahkaverstaan raunioille on aikojen saatossa heitelty roskia ja jätettä. Mitähän sille tekisi?


Lautapinon takaa häämöttää Miehen edellinen impulssiostos,Lontoon taksi. Sillä ei kyllä ole nyt ajeltu kuin vappuna. Hilpeyttä herätti tälläkin puolella maata.
Vanhoista kukkapenkeistä putkahti esille tulppaaneja ja narsisseja,jotka eivät enää kuki. Kielonmokomat taitavat kukkia juuri nyt,kun olemme kotiviikonlopulla.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava piha, kun siellä on noita vanhoja upeita puita. Mukavan näköinen seurusteluryhmä puiden katveessa. Ehkä pihaa ei nyt kannata saada kuntoon vielä tänä kesänä, koska tuo teidän tahtinne on ollut hengästyttävä.
    Pääasia, että oleskelualue on suhteellisen siisti. Sitten ajan kanssa voi pohtia, minkälaisen pihan haluaa.
    Minulla on mennyt toistakymmentä vuotta omani kanssa. Vasta pari vuotta sitten aloin oman paskalaanini siivoamisen ja muutostyöt. Vieläkin se on kesken, mutta jo paremmalla mallilla.

    VastaaPoista
  2. Joo,pikkuhiljaa pahimpia ryteikköjä siivottu. Kunhan on istumis- ja temmeltämistilaa. Nyt menee joka viikonloppu uteliaana katsomaan,mitä on maasta noussut.

    VastaaPoista