maanantai 21. helmikuuta 2011

Ärsyttää

Loppiaisen jälkeen en ole itse käynyt Hullunkaupalla ja se alkaa ärrrsyttää. Siis minua,joka olen suhtautunut tietyllä varauksella ja jopa pilkanmakuisesti lauseisiin: "pääsis jo mökille", "siinä vaiheessa kevättä ruvetaan olemaan maalla." Jari Tervon toteamus: "Olen pilkannut keskiluokan onnea tuntematta sitä" sopii tähän yhteyteen joltain osin.
Kylmyys tekee osansa,etten ole lähtenyt vain yhtä yötä varten. Mies on urheasti käynyt piipahtamassa yön yli ja menee nyt viikollakin.


Poika89 viettää Hullunkaupan ensimmäisen nuorisoviikonlopun maaliskuun alussa seurueineen. Hellankin valitsin kestämään reippaampia otteita,samoin kuin astiat ja huonekalut. Ovat ainakin helposti korvattavia,jolleivät kestä. Miten niin minulla on ennakkokäsityksiä nuorten miesten (naisten) touhuista?


Maaliskuun toisena viikonloppuna pääsen itsekin vihdoin ja viimein. Sitä ennen on maalikaupasta haettava harmaata kalustemaalia kuvassa näkyvään kerrossänkyyn ja yläkerran mäntypuisiin sänkyihin.


Maaliskuun kolmaskin viikonloppu on jo varattu. Silloin kaupoilla kokoontuu miehiä rentoutumaan aikomuksenaan syödä. Mikäs siinä, porukoita tuntien,veikkaan,että ruuan valitsemisesta,valmistamisesta ja esillepanosta nousee kiitettävät volyymit. Eli syöminen voi olla sopivasti mitoitettu ohjelmanumero heille.3 kommenttia:

 1. Tiina, ymmärrän erittäin hyvin ärsytyksesi!
  Itse en päässyt tammikuussa kuin nopeasti kääntymään Lohjalla, kun olin kissavahtina. Sitten rupesivat vesiputket oikuttelemaan, ensin ylätalossa ja sitten kun ne vihdoin saatiin korjattua muutaman ammattimiehen käynnin jälkeen, jäätyivät alatalon putket. No, näistä on nyt sitten päästy, joten elämä hymyilee!!
  Teillä taitaa viihtyä koko perhe tosi hyvin kaupalla, kun vievät sinne kaikki ystävänsäkin. Mikäs sen mukavampaa - paitsi, että sinä et pääse aina kun haluat. Varaa itsellesi nyt sitten ne huhtikuun viikonloput!!!

  VastaaPoista
 2. Hullunkaupan oston eräs syy oli, että itse kukin voi sinne vetäytyä välillä omine poerukoineen. Minulle sopii hyvin,että siellä pörrää milloin ketäkin. Omaan pääsemiseen vaikuttaa niin moni seikka, mm. nuo luottamustoimet.

  VastaaPoista
 3. Tiina, käy kurkkimassa blogissani. Siellä on sinulle viesti!

  VastaaPoista