sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Talo talvella

Jos ei vielä ole tullut selväksi,niin olen edelleen hämmästynyt,ihastunut,innoissani Hullunkaupasta. Kauhistus on jäänyt ajan myötä liki pois.Ehkä.
Talon osto kävi nopeasti. sen on siis jossain tooodella näkymättömissä täytynyt muhia sekä Miehellä että minulla. Vanhan talon remppaaminen yhdistettynä kolmen erityisen lapsen hoitoon ja kasvatukseen sekä luottamustehtävieni hoito puhumattakaan sellaisesta pikku seikasta kuin Miehen aivoinfarkti puolta vuotta aikaisemmin, aiheuttivat tietysti epäröintiä ja ahdistusta.
Minunkin remontointikokemukseni oli aiemmin rajoittunut tapetin irrottamiseen ja eri pintojen maalaamiseen. No, taidot eivät ole monipuolistuneet muuten kuin kaakeliuunin pesulla ja pönttöuunin maalauksella. Organisoimis-, motivointi- ja kehumistaidot ovat saaneet kylläkin huimasti vahvistusta...
Panu Kailan toteamus,ettei vanhojen talojen ostoa ja remontointia pidä sotkea järkihommiin, lohdutti suuresti epäröinnin hetkellä.
4 kommenttia:

 1. Noi kaksi ylintä kuvaa otin pienen jalustan ja keittiöjakkaran kans ilman salamaa. Katuvalon sävy aiheuttaa värien vääristymistä. Mutta katuvalojen aikaan talo on suunnilleen tuon värinen. Vaikea tuota väriä olisi korjatakaan. Ennen kuvaamista kiersin talon huoneet ja sytytin valon kaikkiin lamppuihin...

  VastaaPoista
 2. Rakkaudella kuvattuja kuvia ja sillä vaalittua talonhoitoa!
  Oi tätä ihanaa elämää! Järkeä ei kannata paljonkaan sotkea näihin tärkeimpiin elämän juttuihin!

  VastaaPoista
 3. UUsi lukija ilmoitautuu ja paremmalla ajalla selaan koko blogisi läpi.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Liisa!Kiva,kun joku kommentoi. Laiskasti olen vaan blogannut viime aikoina.

  VastaaPoista