maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäkuu kukkii

Viime kesänä löytyi autotallin takaa kriikunapuu. Lisäksi vuorimännyn raivuun tuloksena sai tämä puu valoa ja tilaa kukkia. Edellisenä kesänä tuli muutama ujo kukka ja nyt näyttää oikein puskevan kukkaa. Mutta mikä tämä on? Veikkaukseni on koristekirsikka. Korjaus: ystävä H ehdotti kuusamaa ja googlen kuvien perusteella se se on!Sireeniä on tontilla kolme. Halusin sisälle kimpun. Kotiin otin ämpärillisen ,mutta sireenit eivät näköjään kestä kuljetusta. 
Pihaa on 2000 neliötä, josta olemme ottaneet ns. haltuun vasta muutaman kymmenen. Nyt tiukan karsimisen jälkeen neljässä vuodessa, on oleskelutilaa muuallakin kuin totutussa paikassa etupihalla. Koeistuin löhöilypaikan tytöille. Vanha kenkälaatikko pöytänä, tyylipuhdas 90-luvun  countrystyle-kangas, muutama matto ja muutama jakkara. Yllä hopeapajut. Itse olisin pysynyt hiiskahtamatta lukemassa siellä 10-vuotiaana. Saas nähdä,löytävätkö meidän elohopeat siitä mitään iloa.

Lauantaina joimme Nti Kesäheinä juniorin 11v synttärikakkukahvit. Sunnuntain helteessä Tytär86 sai idean leipoa voipullia. (Perjantaina olin torilla pettynyt,kun ei ollutkaan voipullia myynnissä...)

Maistuivat mielettömän hyviltä!


Vävy oli innoissaan,kun valtio lahjoitti tulokkaalle vaatteita. Sen sijaan hän tyrmistyi ajatuksesta,että HÄNEN lapsensa laitettaisiin siihen pahvilaatikkoon nukkumaan. No,Hullunkaupalla maistui Eikalle 13 tunnin yöunet muutamalla syötöllä siinä pahvilootassa.

3 kommenttia:

 1. Ihana pikkunen uinuu laatikossaan.
  Taitaa Suomi olla ainoa maa missä vauvat nukkuu laatikossa:))

  VastaaPoista
 2. Tontti kaunistuu vauhdilla.
  Kyllä noissa vanhoissa laatikoissa uni maistuu. Varmaan maalaisilmallakin on vaikutusta.

  VastaaPoista
 3. Juuri eilen oli uutista,miten Briteissä ihmetellään ja kiitellään Suomen äitiysavustuspakkausta.Samoin oli vuonna-86,kun tytär syntyi.

  VastaaPoista