Mies teki tiedusteluja pitkin kevättä. Luparuljanssia ei tarvittu ja kyläyhdistyskin suhtautui asiaan myönteisesti.
5.7 sitten pidimme popuppia ja äitini miehensä kanssa tytär01n avustamana pihakirppistä.
Lasagnea söivät 50 asiakasta ja 12 omaa väkeä. Annoksen hinta oli 5e,joten kauppalasku sillä tuli takaisin.
Mies sai tosissaan testata 25 vuoden ajan kehittelemäänsä reseptiä.
Kiitos lukija L:lle tiskaamisesta ja mukana elämisestä!

No olipas hauska idea pitää popuppia.
VastaaPoistaVarmaankaan siinä ei rikastumaan pääse, mutta paikkakuntalaiset tulevat tutuksi tällä tavalla. Lisäksi hauska kokemus. Seuraavana päivänä tuntuu mukavalta "nostaa jalat ylös".
Niin, oli ihan hauskaa. Kokemuksesta myös oppii,mitä muuttaa paremmin toimivaksi. Vuosi kyllä menee toipuessakin.
VastaaPoista