sunnuntai 6. syyskuuta 2009

En päässyt Hullunkaupoille





Tänä viikonloppuna jakauduttiin useampaan porukkaan. Luottamustehtävä vei minut kokoukseen Jyväskylään ja tyttären01 synttärikutsu sunnuntaille ratkaisivat tilanteen,niin että Mies ja tytär02 lähtivät Hullunkauppaan ja me muut jäimme tänne.























Näkymiä keskihuoneeseen,jossa oli 60 vuotta kenkäkauppa. Hyllylaudat on tarkoitus säästää ja katsoa,saako niistä esim. kirjahyllyjä.Ovi vie eteiseen. 80 vuotta oli peitettynä ovi,joka vie pikkuhuoneeseen ja sieltä on käynti tulevaan keittiöön.











Huone on todella iso. Siitä tehdään ruokasali ja olohuone samaan. Haaveilen 20 hengen ruokapöydästä. Todennäköisesti joudutaan/joudumme kehittelemään sen itse. Kaupoissa näkyy olevan pelkästään 8 hengen pöytiä joilllekin pienperheellisille.




Ensimmäisellä käyntikerralla vielä haisi kumi,ehkä kenkäkaupan peruja. Samoin loisteputken valo sai epäröimään koko kaupantekoa. Kun on huoneessa kuljettu ja hajut haihtuneet,on suunnitelma huoneesta varmistunut.





Tällä hetkellä huoneessa on enemmän työkaluja,lautoja ja rättisäkkejä.


Edellisen bloggauksen kuvatekstissä virhe. Hyllyjä repii poika89 eikä poika98. Sen verran symmetriset,että menivät sekaisin!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti