maanantai 21. syyskuuta 2009

Vierailuja


Viikonloppuna laajennettiin reviiriä monessakin mielessä. Tavaroiden purkamisessa ja sen sellaisessa muutossa on yleensä mennyt aikaa niin, ettei ole paljoa ympäristöä huomannut. Lauantaina kävimme osan porukan kanssa Loimaalla ruoka- ja sisustuskaupoissa ja kirppiksellä.Kirppistä kyllä itsellä talo täynnä!Sisustusliikkeestä löytyi Brukan punainen lääkelaatikko ja termari kotiin.Edellinen oli Steltonin hikikallis,jonka tytöt taistelun tuoksinassa pudottivat lattialle. Tämä oli samanhenkinen,mutta vain 17e! Itseasiassa meillä oli viikko sitten samanlainen muutaman tunnin,mutta Mies pudotti sen auton peräluukusta maahan!

Pieni,matala keskusta oli Loimaalla. Paljon samaa kuin muissakin pikku paikoissa,myös viehättäviä puisia taloja.Osa niistä oli kunnostettuja, osa kaipaisi kovasti uutta omistajaa.

Lauantaina reviiri laajentui sosiaalisestikin Miehen ystävän tullessa miehensä ja kahden poikansa kanssa kylään. Oli mukava tutustua. Pojat juoksentelivat meidän tyttöjen kanssa pitkin pihaa ja taloa sekä testailivat puita ja polkuautoa.


Kuvassa piilosta leikkii tytär01Sunnuntaina aamulla kävelimme lasten kanssa entisen aseman pihalle,jossa nykyään toimii päiväkoti. Monenlaista taloa siinäkin matkan varrella.


Laitoin kokonaisia kanoja uunissa valurautapadassa. Syömässä olikin sitten 10 henkeä.Me viisi,isäpuoleni,tytär86 avomiehensä kanssa ja isäni vaimonsa kanssa. Jossain vaiheessa osa porukasta kiipesi avovintille aarteita etsimään. Löytyihän niitä! Niistä lisää myöhemmin. Samoin kuin aarteista,joita löysin ikkunanaluskaapista. Toisen romu on toisen aarre!
Ennen kotiinlähtöä kävimme toiseen suuntaan kävelyllä. Oli ensimmäistä kertaa oikein haikea lähteä kaupunkikotiin.Nyt olen ehkä saanut vähän rutiinia Hullunkaupassa pyörimiseen ja varsinkin Hullunkaupan pyörittämiseen. Kuvassa vanha meijeri,jossa nykyään kaikenlaista kunnan toimintaa.

2 kommenttia:

  1. =) Aarteen etsintä kuullostaa jännälle=) Laitathan sitten aarre saldon postukseen=))? Meillä kamala hullunmylly talolla ja nyt pakollinen tauko kun on kaikkea kremppaa ja tautia.

    VastaaPoista
  2. Laitan kyllä!Sunnuntaina unohtui ottaa kuvia. Toipumisia teille!

    VastaaPoista