tiistai 1. syyskuuta 2009

Ensimmäinen kokonainen viikonloppu
Vietimme ensimmäisen kokonaisen viikonlopun Hullunkaupassa. Yllättävän helposti sujui. Poika98aa on tietenkin pidettävä silmällä koko ajan, kun hän ei kehitysvammansa vuoksi osaa varoa esimerkiksi tielle joutumista. Hän nauttii suunnattomasti tuulesta ja puista. Lisäbonuksina junia menee ohi tiheästi ja kadulla kaikennäköistä viljakonetta.Tyttäret 01 ja 02 testailivat pihan puut,joita on noin 120 kappaletta. Yhdestä katkesi oksa,tytöt putosivat muutaman kerran,mutta ei muita haavereita.Iso oivallus oli itselleni kerrostaloasukkina,että oksan katkeaminen ei haittaa, sehän on meidän puu! Muuten tytöt keräsivät pihaan pudonneet omenat, tappelivat, repivät pahveja, tappelivat, irrottivat nauloja, tappelivat, lakaisivat remonttijätettä ja ...Lauantaina kävin isäpuoleni ja pojan98 kanssa hakemassa aikaisemmin viikolla varatun puutarhakaluston. Sopivasti syksyn alesta. Saa nähdä,miten valkoinen maalipinta kestää.


Muuten oma aikani kului ruuanlaitossa,tiskaamisessa ja tavaroiden paikoilleen laittamisessa. Vastaa kyllä yhtä muuttoa! Sunnuntaina sain haravoitua lehtiä. Suunnittelin kippaavani ne tontin reunoille maatumaan.Mies sai apuvoimien kanssa uskomattoman paljon aikaan! Kahdesta huoneesta on nyt seinät ja lattia paljaana. Putkimies kävi lauantaina ja lupaili putkitusta lokakuulle. Alakertaan tehdään keittiö. Yläkerran keittiö puretaan sitten.

Poika98 armeijan lomallaan repii hyllyjä pikkuhuoneesta,jossa aikoinaan ollut mm. kemikalio,kukkakauppa ja kampaamo.Tytär86 repimässä pikkuhuoneen seinästä pahveja ja tapetteja. Hieman näkyy 80 vuotta piilossa ollutta ovea.Nykyinen keittiö yläkerrassa
Nyt tuntuu tosi hyvälle tämä kahdessa selkeästi erilaisessa paikassa asuminen. Hyvä,etteivät hommat paina koko aikaa päälle.

2 kommenttia: