sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hitaasti ja varmasti
valmistuu yläkertaan vessa. Sen rakentamisessa samat haasteet kun muuallakin talossa, ei yhtään suoraa kulmaa missään. Siihen se vain tuli kahden miehen aherruksen jäljiltä. Hienoa! Seuraavaksi tiskipöydän purku ja putkimiehen metsästys. ( Putkimiehet ja sähkömiehet katoavat välillä. Onkohan niillä koulutuksessa sellainen osio?)
Mies sovitteli vanhaa ovea vessan oveksi. Nyt puutuin asiaan ja halusin uuden. Huoneessa on lopulta kolme ovea,joten halusin yhden kevyemmän. Vessan sisäpuolelle tapiseeraan sarjakuvia ja ulkoseiniin vanhoja kirjan sivuja. Huoneeseen on tarkoitus tulla Hullunkaupan kirjat.
Two men worked two days and now we almost have a toilet in upstairs. Great!
Next the old washing table is taking down and then find the plumber and the electrician.  They seems to diasappear every now and then..
Inside the toilet I am going to decorate with old comics and outside with old booksheets. I`m planning to put all Hullunkauppas`s books in this room.                 

2 kommenttia:

  1. Tuota vessan rakentamista arvostan. Että senkin voi tehdä itse. Olen aina kuvitellut, että se jos mikä kuuluu erikoismiesten alueeseen.

    VastaaPoista
  2. Putkihommat jää putkimiehelle. Sähköt laitan itse.

    VastaaPoista