maanantai 20. elokuuta 2012

Päivän asu

Muoti- ja tyyli- ym. lifestyleblogeissa esitellään usein päivän asu. Tässä elokuisen lauantain päivän asut Hullunkaupalta:  hattu torilta, kauppiaan itsetekemä, estää auringon häikäisyn lisäksi pienenpienten höttiäisten lentämisen hiuksiin ja kasvoihin, vanha Stokkalta ostettu mekko, toosi vanhat puukengät, ja kaiken perustana mahdollisimman kulahtaneet alusvaatteet,joista ei ole mitään tukea pursuaville muodoille.

Miehen päivän asuna tytsyiltä lainattu bandana, ettei halonhakkuussa sokeudu silmiin valuvasta hiestä, R-collectionin (turhankin) kestävä paita,joka traditionaalisesti kastelee puseron hiellä eli ei mitään hightechmateriaalia, pinttyneet, muodottomat sortsit,joiden alkuperä tuntematon,anopin antamat talvicrocsit,joiden karvavuori lämmittää mukavasti 22 asteellakin. Sortsit ovat kuitenkin de luxe-mallia verrattuna edellisiin,jotka Mies kätevästi korjasi roudarinteipillä sisäpuolelta. Ikävästi vain teippi kiertyi ja tarrasi ihokarvoihin.
Hullunkauppahan sijaitsee keskellä kylää. Tytär86 pohtikin, miltä mahtaisimme näyttää tiettömen taipaleiden takana erämaamökissä. Ilmeisesti ei miellyttävä mielikuva.Miten teillä?

3 kommenttia:

 1. Varsin käytännöllisiä asuja!
  Mulla myös croksit käytössä. Ne ovat ihan ylivoimaiset ympärivuoden.
  Minulla yleensä helteelläkin ihan ohuet pitkikset ja sen päällä ikivanha mekko. Ne ovat erittäin käytännölliset puutarhatöissä ja suojaavat punkinpistoilta. Mutta vaihdan vaatteet yleensä kun poistun tontilta vaikka vain kaupassakin käydessä.

  VastaaPoista
 2. Tää on mahdottoman mukava blogi, käyn aina kurkkaamassa.

  Jaa miulla on vanhat verkkarit ja villasukat lahkeen päällä, iso virttynyt teepaita ja essumekko, virkattu myssy ja kumisaappaat jos pihalle meen.
  Miehellä, risa flanellipaita, tosi isot polvipussit verkkareissa, villasukat ja Reino-tossut, päätä peittää vanha reuhka.
  Voimme hullutella rauhassa kun asumme, keskellä metsää.

  VastaaPoista
 3. Irene,kiva,kun jaksat aina kommentoida! Mulla on enempi (hien)hajukriteeri,jos piipahdan kaupassa tai apteekissa tai kirjastossa. Kaikki kolme kun löytyvät talon eri puolilta. Sitten on eri asia,jos lähden niitä kauemmas.
  Tosi kiva,kun ilmoitit itsestäsi, kosotäti!Mä en oo vielä tuohon essumekkoon sonnustautunut,mutta mummoutta on luvassa ensi keväänä,niin jospa ostaisin sellaisen iloisen takin.Saapi nähdä!

  VastaaPoista