perjantai 31. elokuuta 2012

Minimaailma

Innostuinpas sitten uudistamaan nukkekotia elokuun alussa,kun lopputyö ja moni muu tähdellisempi asia olisi painanut päälle. Nukkekodin uudistamiseen ei toisaalta mene edes tuntia. "Tapetit" ovat turkulaisesta askarteluliikkeestä ihan paperia. Huonekalut valitsin jo olemassa olevista, pingviinit ja piano joskus Tallinnasta ostettu.
Heinäkuussa kyläpäivillä oli myös avoimet ovet Hullunkaupalla. Joku 35:stä vierailijasta kertoi aina katsovansa,mitä Hullunkaupan ikkunassa on. Nyt on siis ollut minikotia näytillä. Ja sekin projekti jatkuu.


One lazy afternoon in August, I really was supposed to do my studies. But I rather decorated the dollhouse. It took only one hour. The wallpapers are from the hobbyshop in Turku, I choosed furnitures among the old ones. The ceramics pinguin, the piano and so on , are bought from Tallinn.


3 kommenttia:

 1. Ihana sininen pikkutalo! Mun nukkiksessa on ainakin samanlainen seeprantalja lattialla :) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Sinä alat askarrella nukketalon kanssa, kun pitäisi tehdä lopputyötä. Minä yleensä aloin aina noissa paikoissa leipomaan. No, molemmat on kuitenkin luovaa hommaa ja ihan mukavia puuhia.
  Selvästi joku kulttuuripersoona asuu tuota kotia!

  VastaaPoista
 3. Sesse, teetettiin noin 21 vuotta sitten Tytär86lle Riilahden toimintakeskuksessa. Katon saa pois ja rakennukseen kuuluu oma kehikko,jolloin sillä on helppo leikkiä.
  Irene, tää bloggaaminen käy myös vaativampien tekstien verryttelystä tai välttelystä,miten vaan...

  VastaaPoista